Neix a Solsona FM L’Escó Jove, un programa per parlar de la implicació en política local d’aquest col·lectiu

Anna Montraveta i Marc Segués entrevisten els menors de 30 anys que formen part de les candidatures de les municipals entre el 1r i el 7è lloc

Solsona FM continua aprofundint en la precampanya electoral del 28 de maig a través d’un nou espai. Porta per títol “L’escó jove” i parteix del plantejament dels seus conductors, Anna Montraveta i Marc Segués, “de parlar amb joves que es presenten que coneixem d’espais d’oci i buscar un espai de conversa per conèixer altres vessants de la seva vida així com el seu ideari polític i les seves motivacions per presentar-se”.  Així, al programa els joves candidats parlen de qüestions més personals però també de propostes polítiques i donen la seva opinió sobre temes que afecten els joves i la ciutadania en general. També s’hi pot trobar una part de reflexió sobre els estereotips que hi ha al voltant dels joves i la política.

“L’escó jove” arrencarà el dilluns 17 a les 6 de la tarda i seguirà durant quatre setmanes. Hi prendran part representants d’ERC, Treballem per Solsona, Junts i la CUP. Tot i que també s’ha convidat a participar-hi les altres dues formacions que han confirmat que presentaran llista a Solsona el 28 de maig, el PSC i el PP no han aportat cap participant al programa. En el primer programa, el dia 17, hi intervindran els republicans Joan Parcerisa, Maria Moumen i Agustí Alcázar mentre que Montse Auguets, de Treballem per Solsona, serà la protagonista del dia 24. Podrem sentir Pau Mujal, de Junts per Solsona, l’1 de maig mentre que tancaran el programa Albert Colell i Marta Closa, de la CUP, el 8 de maig.

“L’escó jove” s’emetrà a Solsona FM els dilluns a partir del dia 17 a les 6 de la tarda. Les entrevistes també es podran veure a través del canal de Youtube de Solsona FM gràcies a la col·laboració de Pau Vilaseca. Properament en penjarem els enllaços tant al web com a les xarxes socials de la ràdio.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *