Mia Parcerisa i Pau Oliver porten al Trau un monòleg inspirat en el mite d’Ícar

Porta per títol “Tot l’univers és ple d’estrelles i totes giren al meu voltant” i es podrà veure aquest dissabte a les 9 del vespre al Tatrau, en el marc del Festival d’arts escèniques de tardor. És una peça que parteix de l’espai de trobada entre Parcerisa i Oliver. El solsoní n’és l’autor del text i el director mentre que Pau Oliver és el compositor de la música i l’intèrpret. Mia Parcerisa explica com sorgeix l’obra:           

La salut mental és un dels eixos principals de l’obra. Amb tot, Parcerisa reconeix que aquesta temàtica ha aparegut de manera inconscient si bé és molt d’actualitat a causa de l’estat emocional que ens ha deixat la pandèmia:

L’obra aborda temàtiques molt diverses com la família, els amics, les relacions sentimentals o la vida quotidiana. Mia Parcerisa es mostra satisfet perquè tothom té un lloc des d’on aquesta obra l’ha interpel·lat personalment. “Tot l’univers és ple d’estrelles i totes giren al meu voltant” es podrà veure al Tatrau dissabte a les 9 del vespre. Les entrades, al preu de 10 euros, es poden comprar anticipadament a través de la plataforma de Turisme Solsonès o bé a taquilla a partir d’una hora abans de la funció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *