Martí Boada presentarà dijous vinent al Celler del Miracle el llibre “Desemboscant”

Serà a les 7 de la tarda i és l’última proposta del cicle de primavera “Lectures i cultura crítica al baix Solsonès” que impulsa l’Actua de L’Arada amb la col·laboració del Casal Popular La Fura.

L’autor és doctor en Ciències Ambientals, geògraf, naturalista i assessor de la UNESCO. “Desemboscant” parteix de la premissa que Catalunya és un país de boscos i el bosc se’ns presenta com una gran escola i una gran universalitat. Assenyala que observar-lo i llegir-lo requereix d’una mirada crítica que entengui i defensi la terra, la ruralitat i la vida. La presentació serà conduïda per la periodista Maria Moreno i anirà acompanyada d’una copa de vi del Celler del Miracle. Les places són limitades i es recomana reserva prèvia enviant un correu electrònic a actua@larada.coop o bé trucant al 672 49 12 23. El llibre de Martí Boada es podrà comprar el mateix dia o bé prèviament a la llibreria ca la Cesca, al local del projecte Actua del Miracle.

El cicle “Lectures i cultura crítica al Baix Solsonès. Pensament pel combat per l’esperança” vol ser un espai de trobada per pensar i debatre de manera crítica els diferents fronts oberts que actualment hi ha, tant des d’una òptica global com local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *