Marta Comitre encapçalarà la candidatura d’Impulsem Olius

L’actual cap de l’oposició serà la primera d’una llista d’11 persones de diferents perfils vinculats al món rural, empresarial, servei públic, sanitat i educació. L’equip combina l’experiència d’anteriors legislatures amb cares noves. L’objectiu és fer partícips els veïns dels projectes d’Olius. Marta Comitre explica què l’ha portat a encapçalar la candidatura d’Impulsem Olius:

L’equip està acabant de definir les propostes en els diferents àmbits d’actuació, que properament donarà a conèixer juntament amb els noms dels membres de tota la candidatura. Disposen d’un perfil a Instagram, @impulsemolius, a partir del qual aniran informant d’aquestes i altres qüestions.

Amb la de Marta Comitre ja són tres les candidatures confirmades per Olius: la de l’actual alcalde, Antoni Márquez, com a independent, i Josep Caelles al capdavant d’Esquerra. En l’àmbit comarcal, Impulsem Olius es presenta sota la marca de Compromís Municipal que agrupa l’espai postconvergent del Solsonès, que es marca aconseguir el govern del Consell Comarcal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *