Marco Shuttle actuarà al Paral·lel Fest

L’italià resident a Berlín serà al festival de música electrònica del Port del Comte, que se celebrarà del 9 a l’11 d’agost, i que només té disponibles un 5% de les entrades.

Marco Shuttle oferirà el seu singular enfocament estètic del techno, amb produccions profundes i atmosfèriques i un estil de DJ hipnotitzador. El seu últim LP, “Cobalt Desert Oasis”, ha rebut crítiques excel·lents.

Pel que fa a la infraestructura, l’organització del Paral·lel Festival recorda que hi ha un bus llançadora des de Barcelona pels assistents per tal de reduir la petjada ambiental. També hi ha l’opció de compartir cotxe, contactant amb altres viatgers a través de la pàgina del festival a Facebook. Tot i que enguany s’han duplicat les places per a campervans a la nova ubicació, també s’han esgotat. Un pla alternatiu és l’aparcament gratuït davant de l’Hotel Port 1730, situat a 15 minuts a peu del festival. Amb tot, l’organització convida les persones que tinguin entrada per la camper però hagin canviat de plans, que la revenguin a través de Ticketswap per tal que en pugui gaudir una altra persona. Podeu consultar tots els detalls de l’esdeveniment a parallelfestival.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *