Marc Barbens concep el Camp del Serra com a obra estratègica a tots els nivells

El candidat de Treballem per Solsona va passar ahir per l’espai de l’entrevista electoral i va defensar aquest projecte com a estratègic a nivell de dinamització comercial i de centre. Considera que s’ha de definir a través d’un procés participatiu obert a tothom i redactant un pla d’usos. Barbens creu que ha de ser un punt d’inici de l’experiència de Solsona obert pels quatre cantons que sigui un espai de lleure però que també tingui un aparcament i aculli concerts i altres esdeveniments.

Per a Treballem per Solsona, els eixos centrals han de ser l’habitatge i el desenvolupament econòmic. El cap de llista de la formació considera que cal facilitar polítiques d’habitatge perquè la gent no hagi de marxar a viure a fora i posa com a exemple que mentre Solsona ha perdut població, Olius l’ha doblat. Són partidaris de donar impuls a tres tipus d’habitatge: de protecció oficial, pisos de lloguer i cases unifamiliars o adossades. Consideren que l’Ajuntament ha d’acompanyar els privats i implicar tots els agents perquè inverteixin en fer aflorar habitatge. En la mateixa línia es desenvolupen les polítiques econòmiques. Marc Barbens:

El cap de llista de Treballem també ha destacat la necessitat de lideratge polític per pressionar per a la millora de les comunicacions viàries i de les telecomunicacions. En matèria de seguretat ciutadana, aposten per fer realitat la nova comissaria de la Policia Local i dotar-la de les condicions necessàries per evitar la fuga d’agents.

De cara als joves, Marc Barbens aposta per crear un cicle de salut mental i millorar el transport públic. Reclama una major participació en la Festa Major, especialment de la gent gran, així com també bonificacions de taxes per a aquest col·lectiu. Reclama lluitar per crear un punt de trobada de menors amb tutors legals per evitar que s’hagin de desplaçar a Lleida i millorar tant l’Escola Bressol com l’Escola Municipal de Música. Així mateix, és partidari de fer de Solsona una ciutat referent en cultura més enllà dels gegants. En matèria esportiva, vol distribuir l’oferta pels barris, crear una pista d’activitat física a l’aire lliure a La Plana i habilitar una pista de pump track per introduir els més petits en la pràctica del ciclisme. Pel que fa a les piscines municipals, proposa un pla integral de millora tant de la de la zona esportiva com la de la Cissa així com impulsar una piscina coberta.

En l’àmbit estrictament polític, Marc Barbens assegura que sense el paraigües d’unes sigles se sent més lliure. Pel que fa als possibles resultats de diumenge i als pactes posteriors, Marc Barbens és molt clar:

Pel que fa a l’àmbit comarcal, no es vol avançar als resultats però sí que defensa un canvi al Consell per donar solució al conflicte de les treballadores familiars i al futur de l’atenció sanitària.

One thought on “<strong>Marc Barbens concep el Camp del Serra com a obra estratègica a tots els nivells</strong>

  • 25/05/2023 at 10:59
    Permalink

    Marc Barbens, vas amb unes sigles al darrera PDeCAT, explica la veritat

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *