L’oposició al Consell Comarcal reclama al govern més informació sobre el traspàs del Centre Sanitari

El conseller comarcal de la CUP, Marc Barrera, va reclamar més detalls de les trobades que es duen a terme per canviar la gestió del Consell Comarcal al CatSalut. Així mateix, va demanar que s’aclarissin els aspectes dubtosos relacionats amb la compra dels terrenys de Ca l’Alemà que han d’albergar el futur Centre Sanitari. En la mateixa línia s’expressava Marc Barbens, dels Independents del Solsonès, que acusava l’executiu de no ser prou clar i semblar que vulgui amagar informació:

Així responia el president del Consell Comarcal, Benjamí Puig:

En aquest sentit, ha avançat que el proper 14 de febrer vindran tècnics del CatSalut a Solsona per conèixer la situació actual del Centre Sanitari de primera mà.

Pel que fa a la compra dels terrenys, aquesta setmana el govern del Consell ha mantingut una primera reunió d’avaluació amb un advocat urbanista extern perquè valorés amb detall tots els tràmits que s’han fet per tal que la compra es pugui executar sense complicacions. Arran de l’informe desfavorable de la Direcció General d’Administració Local i la recomanació de l’Oficina Antifrau d’aclarir alguns aspectes, s’ha requerit ajuda externa. 

Nova consellera comarcal de CM

En el ple d’ahir va prendre possessió del càrrec de consellera comarcal l’alcaldessa d’Olius, Marta Comitre, del grup de Compromís Municipal, en substitució de la regidora d’Olius Maria Torregassa que va dimitir fa dos mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *