L’Oficina Jove del Solsonès organitza un networking entre estudiants interessats en l’àmbit social i professionals del sector

Tindrà lloc aquest dijous de 10 a dues a l’auditori de la sala polivalent. Porta per títol “De tu a tu. Networking de l’àmbit social” i el dinamitzarà Aconcilium.

La jornada s’adreça a joves que vulguin orientar el seu futur professional en l’àmbit social ja sigui integració, animació, educació, treball o terapeuta ocupacional. Se’ls facilitarà un espai de trobada amb professionals d’entitats públiques i privades per establir un primer contacte, tant per orientar-los en el seu futur professional com per fer pràctiques. Qui vulgui assistir a la trobada s’hi ha d’inscriure en línia prèviament.

Aquesta és la segona trobada de networking que organitza l’Oficina Jove. La primera va ser el 2019 i es va centrar en eines per tenir més garanties d’èxit en la recerca de feina. La iniciativa compta amb el suport de la Direcció General de Joventut, a través de la Coordinació Territorial de Joventut de Lleida, el Consell Comarcal del Solsonès i l’Ajuntament de Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *