L’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal ofereix assessorament per demanar ajudes d’accessibilitat a l’habitatge per a persones grans

Fins a final de mes hi ha temps perquè les persones de més de 70 anys o amb discapacitat o dependència es puguin acollir a aquesta línia de subvencions. Les poden demanar persones físiques o jurídiques propietàries o usufructuàries dels edificis on hi visquin persones grans, amb discapacitat o dependents. Les sol·licituds s’han de presentar fins al 31 de gener i les obres s’han d’haver acabat abans del 31 de març. La documentació necessària i els requisits dels edificis per optar a l’ajuda es poden consultar a la resolució de 7 de novembre de 2022 de l’Agència d’Habitatge de Catalunya.

En cas d’actuacions d’accessibilitat en zones comunes dels edificis d’habitatges, l’ajut màxim és del 75% del pressupost, mentre que a l’interior dels habitatges és del 100%. El màxim de subvenció és de 6.000 euros, ampliable fins a 10.000 en cas que hi visqui una persona amb una discapacitat del 75% o més i de 15.000 euros si la dependència és del 100%.

Per a rebre assessorament, les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal de dilluns a divendres de 8 del matí a 3 de la tarda o bé trucant al 973 48 20 03.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *