Lo Cal Boig obre portes aquest dijous

Coincidint amb l’inici del Carnaval, Solsona Experience estrena el nou local propi dels Gegants de la Festa. Recordem que la cooperativa, amb el suport de l’Associació de Festes del Carnaval, ha adequat i museïtzat el local i en farà la gestió. La ubicació, al número 5 del carrer de les Llices, no és casual. Es tracta d’un espai icònic de la recuperació del Carnaval durant la dictadura, on es van celebrar part de les edicions del 1972 i 1973.

Dijous i divendres obrirà portes de 5 de la tarda a 8 del vespre i entre dissabte i dilluns, els matins d’11 a dues i les tardes de 4 a 7. Durant els dies de la festa funcionarà sense visites guiades i els gegants no hi seran presents quan participin en els actes. Les entrades, al preu de 5 euros per als infants a partir de 3 anys, es poden comprar a través de la plataforma de Turisme Solsonès o bé directament a l’exposició, amb la possibilitat de pagar en efectiu o amb targeta.

A més de centre d’interpretació del Carnaval, Lo Cal Boig també és el punt d’informació de la festa i la botiga física de marxandatge. Després de Carnaval s’hi podran fer visites guiades i tallers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *