L’Esplai Riallera convida els infants de 3 a 12 anys a participar a les caramelles

És una activitat gratuïta i oberta a tothom, independentment de si els nens i nenes formen part de l’entitat o no.

Els assajos es faran tots els dissabtes de març i l’1 d’abril de 4 a 5 de la tarda al local de l’entitat, als baixos del Casal de Cultura. L’Esplai demana que els infants assisteixin als assajos i, en cas que no puguin, ho comuniquin als monitors. Enguany a les caramelles infantils es cantarà i també es ballarà una mica. Els infants han d’anar vestits de forma tradicional de caramelles o, en cas que no s’hi sentin còmodes, poden portar una camisa blanca i uns pantalons de pana negres.

Les Caramelles es cantaran el Diumenge de Pasqua al matí a les places de Solsona mentre que dilluns al matí cantaran per les cases de pagès dels voltants de Solsona i la partida de Sant Honorat. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult. Si només s’hi pot anar un dels dos dies, cal indicar-ho al formulari d’inscripcions en línia.

Per a qualsevol dubte o consulta sobre les caramelles infantils de Solsona es pot enviar un correu electrònic a esplairiallera@gmail.com o trucar la Laura al 634 84 61 73, o la Sandra al 638 01 81 91.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *