L’espai postconvergent del Solsonès s’uneix en coalició per ser “una alternativa sòlida i efectiva” al govern del Consell Comarcal

Junts per Catalunya i Impulsem presentaran una llista única en cadascun dels 15 municipis del Solsonès a les eleccions del maig. Ho faran sota les sigles de la coalició Compromís Municipal amb la intenció de sumar vots i regidors de cara al Consell Comarcal, el diputat provincial del Solsonès i els representants a la Mancomunitat d’Abastament d’Aigua del Solsonès. Defineixen el projecte com una unió natural que defuig dels personalismes i que vol tornar a situar la comarca al lloc on es mereix amb unes polítiques reals de servei a la ciutadania i als ajuntaments.

En la presentació de la coalició Compromís Municipal, ahir al vespre, no es van desvetllar els noms de tots els caps de llista. En representació de l’espai de Junts hi havia l’alcalde de Pinós, Xavier Vilalta, i la cap de llista per Solsona, Elis Colell, mentre que el sector Impulsem era defensat per la candidata a revalidar l’alcaldia de Castellar de la Ribera, Claustre Sunyer, i el seu homòleg de Guixers, Jordi Selga. Entre els assistents també hi havia l’alcalde de Riner, Joan Solà, i el d’Òden durant la primera part del mandat, Pere Vilaginés.

Claustre Sunyer i Xavier Vilalta destacaven la importància d’esdevenir una alternativa real de canvi de polítiques a la comarca:

Jordi Selga posava com a exemple el conflicte amb el personal del Consell Comarcal:

Per la seva banda, Elis Colell es mostra satisfeta de poder arribar acompanyada dels 14 municipis de la comarca:

Tant els representants de Junts com els d’Impulsem han destacat que les negociacions per a aquest acord històric han estat llargues i difícils, però es mostren satisfets i il·lusionats que hagin donat fruit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *