L’Escola Arrels Primària organitza una xerrada sobre acompanyament emocional i resolució de conflictes adreçada a les famílies

És gratuïta i oberta a tothom i tindrà lloc a les instal·lacions d’Arrels Primària dijous vinent a les 8 del vespre. Xavi Forcadell, creador de l’escola Eduquem per créixer i autor del conte “El Cranc juganer” pronunciarà la xerrada “Relació adult i infant. Com acompanyar les emocions i resoldre els conflictes”. L’acte pretén compartir experiències i donar a conèixer recursos que poden ajudar en l’acompanyament emocional dels infants.

Xerrada educativa a St. Llorenç

També dijous, en aquest cas a Sant Llorenç, hi haurà una altra xerrada educativa. El psicopedagog i terapeuta Gestalt i Familiar Sistèmic Miquel Àngel Alabart parlarà de “Proves de foc: límits, conflictes, rebequeries”. Serà dijous que ve a les 3 de la tarda a la biblioteca de l’Institut Escola Vall de Lord. Ho organitzen el centre, l’Oficina Jove del Solsonès i l’Ajuntament de Sant Llorenç amb la col·laboració del Consell Comarcal i la Direcció General de Joventut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *