L’Escola Agrària organitza un curs presencial sobre emprenedoria en producció agroecològica i transformació agroalimentària

A partir de l’anàlisi dels sistemes alimentaris i de la realitat agrícola i rural del territori, s’aportaran recursos per a l’inici d’activitat o la transició agroecològica. També es parlarà de les possibilitats d’organització des de l’Economia Social i Solidària. Les tres sessions teòriques s’impartiran a l’Escola Agrària del Solsonès les tardes dels dijous 20 i 27 de maig i 3 de juny. Es complementaran amb sis visites a explotacions i projectes agroalimentaris del Solsonès i rodalies els matins dels dissabtes 22 i 29 de maig i 5 de juny. Les classes les impartiran membres de la Xarxa per la Sobirania Alimentària de la Catalunya Central, representants de l’Oficina Comarcal del DARP, de l’ARCA, el CCPAE, l’Arada i Biolord. Aquest curs compta amb la col·laboració de Territori de Masies, el projecte Actua de l’Arada i l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central.

Les inscripcions, al preu de 32 euros, es poden cursar fins al 10 de maig a través del web de l’Escola Agrària o de RuralCat. Per a més informació podeu trucar al centre, al 973 48 07 13, o bé enviar un correu electrònic a asuncion.gil@gencat.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *