L’Escola Agrària del Solsonès presenta la seva oferta de formació permanent per aquest any, amb una trentena de propostes

En total s’han programat 21 cursos i 7 jornades tècniques. L’objectiu del centre és fomentar que la formació sigui un procés permanent al llarg de la vida professional donat el context actual de globalització, competència i canvi tecnològic.

Una de les propostes més destacades, que ja ha rebut nombroses inscripcions, és un taller exclusivament per a dones que aborda la mecànica bàsica i la soldadura. Pretén crear un espai segur d’aprenentatge i empoderament per tal que les assistents s’iniciïn amb confiança en un àmbit tradicionalment masculinitzat. D’altra banda, també s’ofereixen cursos que van tenir molt èxit l’any passat com tres tandes de la preparació per a la certificació europea de serra mecànica, captura en viu d’espècies depredadores invasores, agricultura de precisió o sanitat i higiene en l’àmbit de la caça.

Per participar a l’oferta formativa de l’Escola Agrària del Solsonès, cal inscriure’s prèviament. Les jornades són gratuïtes i estan adreçades a tothom. Les inscripcions es poden formalitzar a través del portal RuralCat, per correu electrònic a aecasol.daam@gencat.cat o trucant al 973 48 07 13. Pel que fa als cursos, són de pagament i s’adrecen  a personal del sector agrari, ramader, forestal o rural, tot i que si queden places disponibles s’accepten persones d’altres sectors. En aquest cas, la preinscripció es pot fer a través del web de l’Escola Agrària o bé trucant al 973 48 07 13. Per a més informació podeu consultar l’apartat de formació contínua del web del centre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *