L’Escola Agrària del Solsonès impartirà un curs de sanitat i higiene de l’àmbit de la caça

Amb 7 hores de durada, es farà al centre l’1 d’octubre en horari partit de matí i tarda. Si es supera l’examen final, permet l’acreditació com a persona amb formació en matèria de sanitat i higiene en l’àmbit de la caça segons estableix el decret relatiu a la recollida, el transport, el condicionament i la comercialització de caça salvatge destinada al consum.

Entre altres qüestions, es parlarà de l’ecologia de les principals espècies cinegètiques i del seu comportament. També s’abordaran les malalties i altres factors que puguin afectar la salut pública si se’n consumeix la carn. Les normes d’higiene i tècniques adequades per a la manipulació i el transport, les disposicions legals sobre els requisits de salut pública i la gestió de subproductes cinegètics completen el temari. La formació anirà a càrrec de Roser Velarde, del Servei d’Ecopatologia de Fauna Salvatge de la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona, i de Gregorio Mentaberre, del Departament de Ciència Animal de la Universitat de Lleida.

Les preinscripcions a aquest curs es poden formalitzar en línia a través del web de l’Escola Agrària del Solsonès. Per a més informació podeu contactar amb el coordinador per correu electrònic a l’adreça pvericat@gencat.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *