Les pistes de pàdel, frontó i bitlles i l’skatepark recuperen l’activitat a partir de demà

La Junta de Govern Local va aprovar ahir la reobertura de la major part d’equipaments esportius municipals. A les pistes de pàdel i frontó, tal com ja es fa amb les de tennis des del 19 de maig, cal fer reserva prèvia a través de la plataforma clickandpadel.com. Amb tot, els vestidors seguiran tancats per seguretat. A l’skatepark hi poden acudir un màxim de 10 persones simultànies i mantenint les distàncies. També s’estableix un màxim de 10 jugadors a les pistes de bitlles que, en aquest cas, han de dur mascareta. Demà també s’obrirà el pavelló vell per als clubs de patinatge, ja que el futbol sala i el bàsquet han donat la temporada per acabada. S’hi podrà accedir de dilluns a dijous de 5 de la tarda a 8 del vespre, dos dies per a cada club de patinatge, amb un màxim de 10 esportistes i sense poder utilitzar els vestidors.

El camp de futbol, en canvi, estarà tancat ja que el Club Futbol Solsona i el Futbol Base Solsona Arrels també han donat per acabada la temporada i també per l’esfondrament d’una part del mur de l’institut. Sí que es pot fer ús del camp de futbol de terra del Camp del Serra, condicionat, això sí, a un aforament màxim de 10 persones.

Tant el rocòdrom com el circuit esportiu del Parc de la Mina continuaran tancats en tant que són els de major risc de contagi i requeririen una desinfecció constant que no es pot garantir. El parc de la Mina tindrà el mateix tractament que la resta de parcs del municipi i es vol evitar que s’hi congreguin gaires persones al mateix temps.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *