Les famílies del Vinyet demanen explicacions a Educació per l’enèsim retard en la posada en funcionament de l’edifici definitiu

Si bé les últimes informacions que tenien tant la comunitat educativa com l’Ajuntament era que el trasllat a la Cabana del Màrtir es podria fer efectiu per començar el segon trimestre, després de festes de Nadal; un correu electrònic rebut el passat dia 24 posposava l’entrada al nou edifici fins després de Setmana Santa.

La Junta de l’AFA considera que no és correcte que el canvi de data es comuniqui via correu electrònic i sense cap explicació dels motius donada la seva transcendència. Es mostren decebuts en tant que necessiten disposar al més aviat possible dels nous espais per millorar la qualitat del servei als infants. Jordi Vilalta és el president de l’AFA del Vinyet:

L’equip de gestió, per la seva banda, lamenta aquest nou retard i posa de relleu el fet que l’alumnat de sisè ja s’havia fet il·lusions de poder anar al nou edifici, una qüestió que serà inviable amb aquest nou calendari.

Solsona FM ha contactat amb el Departament d’Educació per conèixer la data del trasllat i els motius del retard però no n’ha rebut resposta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *