Les ADF del Solsonès, molestes amb el Consell Comarcal per no convocar-les a una reunió de treball sobre incendis forestals

Lamenten que no se’ls cités a la trobada celebrada la setmana passada a l’ens intermunicipal en la qual hi van assistir el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments dels Bombers, la directora dels Serveis Territorials d’Interior de la Catalunya Central i les alcaldies del Solsonès.

En un inèdit manifest conjunt signat per totes les Agrupacions de Defensa Forestal del Solsonès –Alt Solsonès, Natura Viva, Solsonès Oriental, Sòl Verd i Vall de Lord- i el Secretariat de Federacions i ADF de Catalunya, consideren que és de molt mal gust la posició adoptada pel Consell Comarcal vers aquest col·lectiu i posen sobre la taula l’escassa ajuda econòmica que reben per part de l’ens. Marc Sala és el president d’una de les ADF signants, la del Solsonès Oriental:

 Les ADF del Solsonès demanen a tots els càrrecs polítics del Consell Comarcal que reflexionin sobre com han anat els últims estius i les sortides que s’han fet. Defensen que no només són tractors, mànegues i cisternes d’aigua en el moment crític de l’estiu sinó un voluntariat que treballa tot l’any pel territori, se l’estima i desenvolupa la seva tasca sense ànim de lucre. És per això que creuen que qualsevol trobada és una bona oportunitat per cohesionar els diferents agents implicats en la prevenció i extinció d’incendis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *