L’equip de treball del pressupost participatiu de Solsona votarà la setmana que ve la selecció definitiva de propostes

Després que la cinquena i última sessió quedés ajornada per la pandèmia, la regidoria de Participació la convoca per dimecres vinent a 2/4 de 8 del vespre a la sala polivalent. Hi poden prendre part les persones que han participat a les sessions anteriors confirmant assistència per telèfon o WhatsApp al 609 33 97 24, o bé per correu electrònic a raiels@raiels.cat.

En aquesta última trobada es debatran les accions proposades i es farà una votació per establir la selecció definitiva. D’entre les propostes hi ha la millora de passos de vianants, l’arranjament del paviment i el mobiliari urbà de la plaça del Camp, l’habilitació d’una zona per a autocaravanes o el condicionament de la vorera del revolt de la pujada del Seminari. També s’hi contemplen la instal·lació de desenes de noves papereres a diferents carrers, places i equipaments públics i la construcció d’una nova coberta al pavelló vell. D’altra banda, l’Ajuntament proposarà incorporar-hi una proposta per fer front a la crisi socioeconòmica derivada de la Covid-19.

Els tercers pressupostos participatius, per al període 2020-2021, tenen una assignació de 100.000 euros per a inversions. Hi prenen part majors de 16 anys designats a través d’un sorteig aleatori. L’equip de treball rep el suport tècnic de l’Arada i Raiels. Els pressupostos participatius volen fer partícip la ciutadania de la definició de polítiques públiques i estimular la cultura de la participació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *