L’equip de l’actual alcalde d’Odèn, Albert Solé, té la voluntat de tornar-se a presentar a les municipals del maig amb una candidatura per a la continuïtat

Solé posa en valor les obres fetes i assenyala com a prioritaris per als propers anys dos eixos de comunicació vitals: el camí de la Valldan i el camí d’Orrit. A nivell de telecomunicacions, la intenció és acabar amb les zones fosques que queden. Amb tot, un dels eixos centrals de treball és social. Albert Solé, candidat a la reelecció a l’alcaldia d’Odèn:

Pel que fa a l’equip, s’està treballant per incorporar gent nova intentant rejovenir la llista. Tot i que no n’han transcendit noms, Solé parla de persones que no havien estat vinculades al món de la política però que tenen experiència en d’altres àmbits que poden ajudar a tirar endavant el municipi. Tot apunta que l’equip es tornarà a presentar sota la marca blanca d’Esquerra, Acord Municipal, si bé l’alcaldable vol deixar clar que és una decisió que s’ha de prendre entre tots els membres de la candidatura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *