L’assetjament escolar i el desig femení centren la segona edició de La Cinèfila

Torna el cicle de cinema social i feminista del Consell Comarcal amb dues projeccions gratuïtes.

La primera serà dijous de la setmana que ve a les 9 del vespre al Teatre Comarcal. S’hi podrà veure la cinta belga “Un pequeño mundo”, que aborda l’assetjament escolar. La protagonista és la Nora, una nena que comença a l’escola de primària i, poc després, descobreix l’assetjament que pateix el seu germà gran. La Nora es debat entre la necessitat d’integrar-se a l’escola i el seu germà que li demana que no expliqui res a ningú.

La segona projecció arribarà el 2 de novembre, també a les 9 del vespre al Teatre Comarcal. Es tracta de “Creatura”, que planteja una indagació valenta als tabús que envolten el desig i la sexualitat femenina. En aquest cas, la història gira al voltant de la Mila, una dona que s’adona de la seva pèrdua de desig després de traslladar-se a una nova casa amb la seva parella. A partir d’aquí, comença un viatge per revisar les experiències de la seva infància i adolescència amb l’esperança de reconciliar-se amb el seu cos, el desig i el plaer.

El cicle Cinèfila s’emmarca en el Pla comarcal de polítiques feministes i compta amb el suport de l’Ajuntament de Solsona i de la Diputació de Lleida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *