L’Amisol vendrà roses de Sant Jordi solidàries amb la residència

Aquesta iniciativa pretén ser una mostra de suport a l’Hospital Pere Màrtir Colomés davant el brot que han patit durant la pandèmia a principi d’any. Les persones que comprin la rosa solidària per la residència no se l’enduran sinó que es dipositaran totes juntes i, al final del dia, Amisol les lliurarà a l’Hospital Pere Màrtir Colomés. A més, qui ho vulgui, podrà escriure un missatge personalitzat.

Arran de la situació sanitària, Amisol s’ha vist obligat a canviar el sistema de venda de roses en parades que havia dut a terme fins ara. A la seu de l’entitat, al pàrquing del Seminari Menor, hi haurà una parada i també s’habilitarà un punt de venda al Bar del Casal.

Les existències són limitades i és per això que es demana fer reserva prèvia abans de dimecres per poder tenir una previsió, garantir la disponibilitat i oferir un bon servei. Les reserves es poden fer directament a les oficines del Seminari o bé a través de la botiga en línia Amisol Store. Per fer efectiva la reserva, caldrà fer el pagament, i el dia de Sant Jordi, en els mateixos punts hi haurà una zona de recollida de les roses amb l’objectiu d’evitar cues i aglomeracions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *