L’Ajuntament suspèn temporalment les activitats de la gent gran en la modalitat presencial

L’Ajuntament ha suspès temporalment les activitats de la gent gran en la modalitat presencial davant l’elevat índex de rebrot per Covid-19. Tots els tallers continuaran en format virtual fins que la situació millori. En cas de dubtes, podeu trucar als Serveis Socials de l’Ajuntament, al telèfon 973480050, extensió 133. De moment, les “Tardes de música” dels diumenges a la tarda a la sala polivalent continuaran amb la programació habitual. Aquestes mesures estan subjectes a possibles actualitzacions en funció de l’evolució de la pandèmia.

El Casal Cívic, tancat

Per la seva banda, el Casal Cívic de Solsona suspèn les activitats presencials a partir d’avui. Atesa l’evolució actual de la pandèmia, i d’acord amb les indicacions aprovades pel Procicat, l’equipament tanca portes fins a proper avís.

Es cancel·len les Jornades Gastronòmiques

Una altra de les cites que ha caigut del calendari arran de les noves mesures preventives són les setzenes Jornades Gastronòmiques de Tardor del Gremi d’Hostaleria del Solsonès. El tancament de bars i restaurants impossibilita dur a terme una de les poques activitats de la Fira del Bolet que no s’havia anul·lat. El Gremi insta la ciutadania a fer ús dels serveis de menjar per emportar per donar un impuls al sector.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *