L’Ajuntament projecta la reforma dels vestidors de les piscines i d’una sala annexa als pavellons

El mal estat dels vestidors i els lavabos públics de la planta semisoterrani de les piscines han obligat als serveis tècnics a projectar la reforma integral de l’espai, tot i que les darreres obres de millora fossin de fa només 4 anys.

Així, a partir d’aquesta setmana sortirà a exposició pública el projecte de reforma, redactat per l’arquitecta municipal i aprovat inicialment per la Junta de Govern Local.

La reforma contempla que els vestidors actuals s’ampliïn amb l’espai del vestíbul d’accés per encabir-hi tres lavabos, i també es convertiran els dos lavabos existents en un de sol, a l’exterior dels vestidors. S’aixecarà el paviment per refer els desaigües, es faran parets noves de distribució de l’espai i es renovarà la instal·lació elèctrica i d’il·luminació. S’instal·laran vuit dutxes, separades entre elles per mampares de material fenòlic, i es pavimentarà la superfície amb rajola de gres porcellànic antilliscant.

Les obres estan pressupostades en poc més de 170.000 euros i el projecte estarà en exposició pública fins poc abans de Nadal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *