L’Ajuntament de Solsona treu a concurs les places de monitors i taquillers per a les piscines per aquest estiu

Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud fins al dia 18 de maig, prioritàriament per via telemàtica. A l’apartat d’Ofertes d’Ocupació del web ajsolsona.cat hi ha publicades les bases de la convocatòria.

El contracte de monitors serà de 21 hores setmanals els matins de dilluns a divendres, més una hora de programació setmanal. A diferència d’anys anteriors, en lloc de contractar personal per setmanes en funció del volum d’inscripcions a les activitats ludicoesportives, el procés es tancarà el juny. El personal sabrà les dates que treballarà abans d’obrir les instal·lacions. Es formalitzaran deu contractes del 4 al 31 de juliol, cinc del 27 de juny al 28 d’agost i dos del 27 de juny al 7 d’agost. A banda de la puntuació de la borsa de treball, també es tindrà en compte la disponibilitat dels aspirants.  Els monitors s’hauran de fer càrrec del grup assignat i executar les activitats fixades per la persona responsable de coordinació, entre d’altres. Per aspirar a aquest lloc de treball cal ser major d’edat i tenir el graduat en ESO o equivalent. Es valorarà l’experiència professional com a monitor de lleure o esportiu els darrers cinc anys i també les titulacions vinculades a aquest lloc de treball. La previsió és que les activitats multiesportives de les piscines municipals arrenquin el 27 de juny.

Pel que fa a les dues places de taquiller, l’Ajuntament les torna a convocar després que Amisol se’n fes càrrec durant 6 anys. La jornada és de 36 hores i mitja setmanals entre el 20 de juny i el 31 d’agost. Es presten de dilluns a diumenge: entre setmana amb torn de matí i tarda i els caps de setmana, alternant dissabtes i diumenges. El sou brut és de 1.500 euros mensuals i les tasques a realitzar són el control diari de caixa, l’atenció al públic, la gestió de les inscripcions i el control d’inscrits a les activitats i el control d’accés d’usuaris i del compliment de la normativa. En aquest cas, també cal disposar del graduat en ESO o equivalent. Es valorarà l’experiència professional en tasques administratives o de recepcionista i formació complementària. Les bases d’aquesta convocatòria també es poden consultar al web de l’Ajuntament i el termini per presentar les sol·licituds és el mateix, el 18 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *