L’Ajuntament de Solsona treu a concurs dues places d’agent de la Policia Local

La principal novetat, d’acord amb els darrers canvis introduïts per llei, és el requisit de disposar d’estudis superiors a l’ESO, és a dir, batxillerat, tècnic o equivalent. Les persones interessades poden presentar la seva sol·licitud d’admissió fins al 4 de maig.

El procés de selecció serà similar al dels anteriors: valoració de les condicions de formació, de mèrits i d’experiència relacionats amb la tasca policial. També es faran proves de cultura general, examen teòric, exercicis d’aptitud física, psicotècnic i reconeixement mèdic.

Les dues persones seleccionades seran nomenades funcionaris en pràctiques i hauran de superar un curs de formació bàsica a l’Escola de Policies de Catalunya i sis mesos de pràctiques a Solsona. Els aspirants que superin la fase d’oposició entraran a formar part d’una borsa de treball de reposició per cobrir baixes voluntàries o desqualificacions en altres fases del procés de selecció. Els membres de la borsa també podran ser nomenats agents interins.

Les bases i la documentació d’aquestes dues places d’agent de la Policia Local de Solsona es poden trobar a l’apartat d’Ofertes d’Ocupació del web de l’Ajuntament. Actualment, el cos està format per vuit agents de carrera, dos en pràctiques, dos interins que ocupen les places vacants per a les quals es convoca el concurs i un caporal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *