L’Ajuntament de Solsona tanca portes i limita l’atenció únicament per telèfon i internet

Amb la voluntat d’evitar el contacte social i frenar la propagació del coronavirus, el consistori elimina els serveis mínims presencials. Només acudirà a les dependències municipals el personal mínim per garantir l’atenció telefònica i telemàtica. La resta de personal fa teletreball o es dedica als serveis essencials. L’atenció ciutadana és de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 3 del migdia al telèfon 973 48 00 50 i el correu electrònic és ajuntament@ajsolsona.cat. Fora d’aquest horari, per a urgències, podeu contactar amb la Policia Local al telèfon 973 48 30 40. El consistori fa una crida a la ciutadania perquè es quedi a casa per lluitar contra la pandèmia.

L’Oficina Jove es manté activa telemàticament

Pel que fa a l’Oficina Jove, també ha suprimit l’atenció presencial. Amb tot, recorda al col·lectiu que pot seguir fent-los arribar les consultes a través de les xarxes socials Instagram, Twitter i Facebook, al compte OJ SOLSONÈS, o enviant un correu electrònic a solsones@oficinajove.cat. En cas de consultes relacionades amb temes d’educació, ocupació o treball es pot trucar al Consell Comarcal, al 973482003. També s’ha habilitat un telèfon mòbil per fer consultes via WhatsApp. És el 679 63 19 46, 679 63 19 46.

Cap nou positiu al Solsonès en les últimes hores

Segons les dades del Departament de Salut en les últimes hores s’han detectat més de 1.200 positius, que sumen ja un total de 5.925. D’aquests, 550 són greus. El coronavirus ja ha causat 245 morts a Catalunya. El brot d’Igualada ha registrat fins ara 228 positius, 6 dels quals estan greus, i un total de 32 morts. En el conjunt del procés, els serveis sanitaris han tramitat 728 altes. Segons Salut, ni en les últimes hores ni durant el cap de setmana no s’ha detectat cap nou positiu al Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *