L’Ajuntament de Solsona posa en marxa un dispositiu especial per fer front als efectes de la ventada d’aquesta nit

La tempesta, acompanyada per un fort vent, amb una ratxa màxima de 83 quilòmetres per hora segons el Servei Meteorològic de Catalunya, ha deixat nombroses afectacions arreu de la ciutat, sobretot arbres caiguts i acumulacions de fulles que dificulten la circulació tant al nucli urbà com en camins del municipi. Per tal de restablir la normalitat al més aviat possible, a primera hora del matí l’alcaldessa, Judit Gisbert, s’ha reunit amb els responsables de la brigada i de la Policia Local, entre d’altres, per posar en marxa un dispositiu especial. S’han prioritzat els punts amb més afectació com la plaça del Camp, el passeig Pare Claret, l’avinguda del Pont, la plaça de les Moreres i el carrer de Salvador Espriu, a la zona esportiva.

L’alcaldessa, Judit Gisbert, ha explicat que s’han activat tots els mitjans que tenen a l’abast i que s’hi està treballant intensament. Amb tot, adverteix que en un sol dia no es podrà arribar a tot arreu i és per això que demana comprensió a la ciutadania.

Un equip de la brigada està fent una batuda pel nucli antic per resoldre les incidències en les places i els carrers més afectats mentre que un altre treballa en els camins del Vinyet per retirar els arbres que barren o dificulten el pas. Finalment, un altre grup es reparteix per la resta del municipi per netejar la fullaraca acumulada o retirar els arbres caiguts. D’altra banda, l’empresa de la neteja viària, Jaume Oró, s’ha centrat en les zones amb més afectació com el Vall Calent, el Vall Fred, el carrer de Pere Màrtir Colomés i el de Salvador Espriu. El passeig del Pare Claret es netejarà quan s’hagi desmuntat el mercat.

També a Sant Llorenç la tempesta de vent d’ahir a la nit ha deixat alguns desperfectes i sobretot molta vegetació escampada pels carrers. A la capital de la Vall de Lord la brigada i els serveis externs també ja estan treballant per tornar a la normalitat. L’Ajuntament de Sant Llorenç demana precaució als veïns i agraeix la feina feta ahir pel veïnat i els bombers voluntaris i a les persones que hi estan treballant durant el dia d’avui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *