L’Ajuntament de Solsona posa en marxa els primers tràmits per construir una nova deixalleria

Al ple d’ahir al vespre, es va donar llum verda a la compra dels terrenys on s’ubicarà. 

Les instal·lacions actuals, que han de donar servei a més de 10.000 usuaris, entre els de Solsona i els municipis més propers, han quedat petites per gestionar el volum de residus que es generen. Per això, l’equip de govern portava a votació la compra d’una finca de gairebé 19.000 metres quadrats ubicada al costat de la deixalleria actual. En parlava el regidor de Medi Ambient, Ramon Montaner:

Per això, a banda de la compra del terreny, també es va aprovar una modificació de crèdit de poc més de 22.000 euros per pagar-lo; i es van engegar els tràmits per modificar també el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal, el POUM. Ho explicava el regidor d’Urbanisme, Joan Parcerisa:

Pel que fa als grups a l’oposició, mentre Junts destacava la necessitat de construir aquesta nova deixalleria; des de Treballem per Solsona consideraven que s’anava molt tard i urbanísticament els genera molts dubtes. En parlava el seu portaveu, Marc Barbens:

De totes maneres, els quatre punts que es portaven al ple en relació amb la nova deixalleria van quedar aprovats amb els vots favorables de tots els grups i l’abstenció de Treballem per Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *