L’Ajuntament de Solsona obre un període de 15 dies perquè tothom pugui fer aportacions al pressupost participatiu

A partir d’avui i fins al dia 20, es recolliran propostes d’obres i manteniment per traslladar-les a l’equip de treball. Es pot fer a través d’un formulari en línia o bé omplint aquest mateix document en paper a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

Per fer aportacions cal presentar una breu descripció de la proposta en què s’expliqui la problemàtica o la necessitat actual i l’acció proposada per millorar la situació, que ha de ser d’interès general per al conjunt del municipi. Entre d’altres, poden ser millores en la urbanització de places i carrers, en parcs i jardins o altres espais públics, en seguretat viària, accessibilitat, elements del mobiliari urbà o eficiència energètica. És necessari especificar els criteris amb els quals s’argumenta la proposta.

Hi ha temps per fer aportacions fins al dia 20, la vigília de la primera trobada de l’equip de treball. Opten a formar-ne part 600 persones majors de 16 anys designades per sorteig aleatori. Atès que hi ha veïns que reben la carta més tard del previst, s’ha ampliat el termini per confirmar assistència fins al dia 18. Hi ha diverses vies: portant la butlleta que hi ha a la carta presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, trucant al 973480050 o bé enviant les dades per correu electrònic a participa@ajsolsona.cat.

L’equip de treball decidirà a quines obres i actuacions de manteniment es destinaran 100.000 euros al pressupost participatiu dels dos propers anys. Les sessions de treball es faran entre el 21 d’aquest mes i el 25 de novembre i les dinamitzaran L’Arada i Raiels. Amb aquesta acció, la regidoria de Participació vol fer partícip la ciutadania de la definició de polítiques públiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *