L’Ajuntament de Solsona incorpora tres nous operaris a la brigada per millorar l’espai urbà del nucli antic

Es tracta d’un oficial i dos peons que treballaran a jornada completa durant 9 mesos, que són beneficiaris dels plans d’ocupació gestionats per l’Agència de Desenvolupament Local i subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Rehabilitar el paviment d’alguns carrers secundaris per fer-los més segurs i augmentar la zona blava d’estacionament per promoure la rotació de vehicles a l’entorn immediat del nucli antic són algunes de les tasques que duran a terme. També instal·laran aparcaments de bicicletes per afavorir la mobilitat sostenible al nucli antic i senyalitzaran el nou servei de recollida selectiva porta a porta.

D’altra banda, durant la primavera s’incorporarà un auxiliar administratiu de suport a la Borsa d’Habitatge. El contracte és de sis mesos també a jornada sencera. Es dedicarà a donar suport tècnic i dinamitzar aquest servei municipal amb la reducció del temps d’espera de les sol·licituds de pisos de lloguer, la tramitació d’ajuts de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’actualització de la informació i el manteniment del web de la borsa.

Aquests plans d’ocupació tenen com a objectiu la contractació laboral de persones treballadores en situació d’atur, per tal que puguin adquirir experiència professional i millorar la seva ocupabilitat, mitjançant la realització d’obres i serveis d’interès general i social. Per a la selecció del personal, es presenta oferta pública a l’oficina del SOC de Solsona, que deriva les persones candidates que compleixen els requisits. Més endavant, l’àrea municipal a la qual s’assignen els plans d’ocupació s’encarrega de realitzar les entrevistes de feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *