L’Ajuntament de Solsona i Volem Feina renoven el conveni per mantenir els agents cívics regulant el trànsit a les entrades i sortides de les escoles

El consistori i la fundació han allargat el conveni fins al 2022, inclòs, per donar continuïtat a aquesta figura creada el 2014.

Els agents cívics s’encarreguen de regular el trànsit a les entrades i sortides de les tres escoles de primària de Solsona. Prèviament, les persones contractades reben formació obligatòria impartida per la Policia Local. Precisament, es va delegar la regulació del trànsit a les escoles per alliberar la Policia Local perquè pogués vetllar també per la seguretat a l’entorn d’altres centres educatius. Els agents cívics treballen en torns rotatius i amb un horari determinat pels de cada centre educatiu i s’identifiquen amb armilles reflectants. L’Ajuntament subvenciona Volem Feina amb 11.000 euros anuals per a la contractació dels agents cívics. D’altra banda, i al marge del conveni, des de l’any passat aquesta figura també s’encarrega de vetllar pel compliment de les mesures anticovid al mercat mentre duri la pandèmia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *