L’Ajuntament de Solsona estrena una aplicació gratuïta que permet estar al dia de tots els recursos municipals i comunicar-se de forma més àgil amb el consistori

L’han presentat aquest matí en roda de premsa, l’alcaldessa, Judit Gisbert; el regidor de Noves Tecnologies, Joan Parcerisa, i Daniel Fargas, de WeTown, la firma que ha desenvolupat l’app.

A partir d’avui mateix ja es pot descarregar Solsona 24/7 tant per iOs com per a Android. Daniel Fargas, cofundador i director de Tecnologia de WeTown, l’empresa que ha desenvolupat l’aplicació, en subratlla l’objectiu i alguns detalls:

Així, amb un clic es pot accedir a la seu electrònica, les notícies, l’agenda cultural i la bústia per enviar missatges a l’Ajuntament. També s’hi pot trobar la informació de la recollida de residus i l’obituari. Permet escoltar Solsona FM en directe i recull altres funcionalitats del web de l’Ajuntament com la reserva d’instal·lacions o el Solsona Soluciona. Aquesta eina de comunicació d’incidències a la via pública es renova i incorpora el seu seguiment i la creació d’estadístiques classificades per categories.

El regidor de Noves Tecnologies, Joan Parcerisa, destaca la bidireccionalitat d’aquest nou canal i fa una crida a la ciutadania a registrar-se per tal de poder utilitzar totes les seves funcionalitats:

Per la seva banda, l’alcaldessa, Judit Gisbert, destaca l’accessibilitat de la nova aplicació:     

Amb l’objectiu que l’app arribi a tothom, divendres que ve, el regidor de Noves Tecnologies i els tècnics de l’empresa que l’ha desenvolupat es passejaran pel mercat per explicar a peu de carrer com descarregar-la i les seves funcionalitats. També divendres vinent, a les 5 de la tarda, presentaran la plataforma al Casal Cívic juntament amb l’alcaldessa en un acte obert a tothom però adreçat especialment a les persones grans.

El desenvolupament de Solsona 24/7 ha tingut un cost de 3.000 euros i a partir de l’any que ve el manteniment anual en valdrà 1.500.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *