L’Ajuntament de Solsona convoca un concurs per cobrir tres places d’agent de la Policia Local

Dos anys després de l’última convocatòria, el consistori vol ampliar la plantilla i constituir una nova borsa de treball. Per aspirar a una d’aquestes places, cal disposar del graduat en educació secundària, graduat escolar, tècnic de grau mitjà, auxiliar de primer grau o un altre equivalent o superior. També s’exigeix el carnet de conduir de la classe B i una alçada mínima de 1,60 les dones i 1,65 els homes. Tot i que l’anunci encara està pendent de publicació oficial, se’n poden consultar les bases a l’apartat d’Ofertes d’Ocupació del web ajsolsona.cat.

En el procés de selecció, el tribunal valorarà l’antiguitat en tasques d’agent en algun cos policial, les titulacions, la formació professional i el nivell de coneixement de la llengua catalana, entre d’altres. Les fases d’oposició constaran de les proves d’aptitud física, l’exercici de coneixement del català, el de cultura general, una prova teòrica, el psicotècnic i el reconeixement mèdic.

Les tres persones que obtinguin les millors puntuacions seran proposades per al seu nomenament com a funcionaris en pràctiques. Més endavant, hauran de superar un curs a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i un període de pràctiques de sis mesos a Solsona. Les persones que superin la fase d’oposició però no siguin seleccionades, entraran a formar part de la borsa de treball per cobrir baixes o desqualificacions i també podran ser nomenades agents interins. La Policia Local de Solsona té actualment 8 agents de carrera, un en formació, tres interins i el cap.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *