L’Ajuntament de Solsona aprova tres línies d’ajuts adreçades als sectors econòmics i culturals

S’hi va donar llum verda per unanimitat en el ple d’ahir al vespre. D’una banda, es destinaran 40.000 euros a la promoció de l’ocupació i de les activitats econòmiques. El regidor de Desenvolupament Local, Ramon Montaner, n’explica els detalls:

Des de Junts per Solsona, Marc Barbens, es pregunta com podran afectar els estralls de la crisi econòmica a la distribució d’aquests ajuts:

Pilar Viladrich, portaveu d’Alternativa per Solsona-CUP, valora molt positivament alguns dels punts que contemplen les bases:

Per la seva banda, el regidor del PSC, Mohamed El Mamoun, considera que el problema dels joves és trobar finançament per obrir un negoci propi i planteja que l’Ajuntament actuï d’avalador per a joves amb un bon pla d’empresa:

El segon ajut servirà per incentivar el consum al comerç local no essencial, amb la campanya “Jo compro a Solsona”, que va ser molt ben valorada per tots els grups municipals. Tal com us avançàvem ahir, l’Ajuntament invertirà 50.000 euros en vals de compra amb l’objectiu que l’impacte total en aquests establiments sigui de 250.000 euros. Ramon Montaner, regidor de Desenvolupament Local:

La tercera línia d’ajuts va dirigida a hotels, hostals, escoles de música i dansa i gimnasos. En aquest cas, se subvencionarà el 90% de la despesa habitual fins a un màxim de 750 euros per establiment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *