L’Ajuntament de Solsona adjudica les obres del nou tanatori, a través de set lots i amb un cost total d’1,5 milions d’euros

L’adjudicació es va aprovar en el darrer ple amb els vots a favor de l’equip de govern i el PSC, i l’abstenció de Junts per Solsona i Alternativa per Solsona – CUP. La regidora d’Urbanisme i Obres Públiques i Serveis Municipals, Rosó Barrera, explica que el cost total suposa un estalvi de poc més de 160.000 euros.

El ple també va donar llum verda, d’una banda, al conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Solsonès per a l’execució de l’Illa Cultural, i de l’altra, la primera modificació de pressupost de l’any, per un import de 344.000 euros per invertir, en bona part, en material i tecnologia per a la recollida de deixalles porta a porta. Es tracta d’un primer pas per a la implementació d’aquest servei que va comptar amb l’aprovació de tots els grups excepte Junts, que troba a faltar un model més ambiciós. En parla el seu portaveu, Marc Barbens.

D’altra banda també es va aprovar l’exempció de l’últim trimestre de la taxa d’aigua per als establiments que s’hagin vist obligats a tancar, que acreditin que no han tingut consum d’aigua o hagin patit una davallada del 75% o més en la facturació d’octubre a desembre.
Pel què fa a la modificació de l’Ordenança general de circulació per regular els vehicles de mobilitat personal, Alternativa per Solsona – CUP ho considera un pedaç davant l’oportunitat de fer-ne una revisió general. Ho explica el portaveu, Òscar Garcia.

Amb tot, el ple va començar amb la presa de possessió del nou regidor del Partit Socialista, Mohamed El Mamoun, que substitueix Encarna Tarifa, qui va renunciar al càrrec per motius personals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *