L’Ajuntament de Sant Llorenç invertirà prop de 360.000 euros en diverses millores a la zona esportiva

El projecte amb un pressupost més elevat és el condicionament de la segona planta del poliesportiu com a nou Espai Gent Gran, que costa gairebé 193.000 euros, dels quals 120.000 es finançaran amb una ajuda del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat. N’explica els detalls l’alcalde, Francesc Riu:

  D’altra banda, s’ha donat llum verda a una memòria valorada per a la instal·lació d’una pista de pàdel dins la zona esportiva. En aquest cas, el projecte té un cost de 37.800 euros que s’assumiran amb fons propis.

Finalment, s’ha aprovat inicialment la substitució de la coberta de fibrociment al Pavelló Poliesportiu, amb un pressupost de 128.000 euros. En aquest cas, l’execució dels treballs està condicionada a la concessió d’una ajuda.

D’altra banda, Sant Llorenç vol integrar la biblioteca municipal al Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Per tal de complir tots els requisits per poder entrar a la xarxa de biblioteques del país, s’impulsa una reforma de l’espai que ocupa el servei però mantenint-ne elements d’interès com les prestatgeries antigues i els sostres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *