L’Ajuntament de Riner rep un ajut de 150.000 euros del Servei Català de Trànsit per fer més còmodes i segurs els camins de connexió interna del municipi

El projecte consta de tres actuacions. Una consisteix en la connexió de diversos espais del nucli de Santa Susanna amb les parades d’autobús de la zona. D’una banda, es crearà un nou camí entre el vial paral·lel a l’antiga C-55, que connecta l’accés des de l’església i Cal Cabot, i la parada de l’autobús que va a Cardona-Barcelona-Berga. D’altra banda, es connectarà el camí que ressegueix la C-55 amb el restaurant Sant Ponç i amb el parc infantil municipal de la zona, de manera que es pugui accedir a la parada de l’autobús que va a Solsona des del restaurant. El voral serà de paviment de formigó armat i també s’hi instal·larà un col·lector soterrat.

Les altres dues intervencions es concentren al nucli de Freixinet. Ho explica l’alcalde de Riner, Joan Solà:

Totes tres actuacions es complementen amb la col·locació de fanals led solars, l’habilitació de passos de vianants, la instal·lació de senyalització de reducció de velocitat i la plantació de plantes aromàtiques autòctones mel·líferes.

L’ajut de 150.000 euros del Servei Català de Trànsit s’emmarca en la convocatòria als ens locals de Catalunya per al desenvolupament d’actuacions vinculades a la mobilitat sostenible, segura i intel·ligent; la pacificació del trànsit i la reducció de l’accidentalitat en l’àmbit urbà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *