L’Ajuntament de Guixers acusa la Generalitat de discriminació territorial a l’hora d’aplicar les restriccions de menjar i beure a l’aire lliure

El consistori posa de relleu que la màxima prioritat és la seguretat sanitària, malgrat això, lamenta que les restriccions no s’apliquin de la mateixa forma en diferents punts del territori. Ho apunta l’alcalde de Guixers, Jordi Selga:

L’àrea municipal recreativa del Codó disposa de 34 taules amb capacitat màxima per a 10 persones que tenen una barbacoa individual assignada i separades, de mitjana, per una distància de 30 metres. A través d’un conveni amb l’Amisol, es contracta un vigilant que controla l’accés, fa un registre d’assistents i desinfecta les taules. El fet que aquest espai estigui tancat, provoca una altra problemàtica. Ho exposa l’alcalde, Jordi Selga:

L’Ajuntament de Guixers ha traslladat aquesta qüestió a la Generalitat, que ha conclòs que la normativa vigent no permet reobrir l’àrea del Codó. Jordi Selga qualifica aquesta situació d’incoherència i de manca de sentit comú i demana al Govern que surti de la zona de confort, trepitgi el territori i prengui consciència de la diversitat de situacions que hi ha arreu del país. Per denunciar-ho, l’Ajuntament de Guixers ha penjat un vídeo a les xarxes socials amb diversos testimonis que posen de manifest aquesta problemàtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *