L’Agrupació d’Electors Independents insta el Consell Comarcal a treballar per aconseguir un preu just del menjador de les escoles rurals

El portaveu de la formació, Joan Solà, es posa al costat del govern comarcal per fer front comú i revertir aquesta situació. Des de fa dos anys el Consell Comarcal gestiona el menjador de la ZER El Solsonès, que costa a les famílies 7 euros diaris per als usuaris fixos i 7 i mig per als esporàdics, per damunt del preu màxim del servei fixat pel Departament d’Educació. Joan Solà demana al Consell Comarcal que lluiti per abaratir el cost d’aquest servei per a les famílies i els ajuntaments negociant amb Educació:

Odèn subvenciona les extraescolars

D’altra banda, l’Ajuntament d’Odèn ha aprovat les bases dels ajuts per fomentar la participació a les activitats extraescolars als infants i joves de primària i secundària del municipi. Es bonifica qualsevol tipus d’extraescolar realitzada per persones empadronades al municipi durant el curs passat. Hi ha temps per formalitzar les sol·licituds fins al 21 de desembre.

    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *