L’Agència de Desenvolupament Local promociona el petit comerç i l’hostaleria del Solsonès i Cardona a través d’un aparador en línia

Donar visibilitat al petit comerç i l’hostaleria en un moment crític per a molts establiments i, alhora, facilitar als consumidors la cerca d’aparadors virtuals. Amb aquests objectius sorgeix aparadorsenlinia.adlsolcar.cat, una nova plataforma digital que ja aglutina una setantena d’establiments del Solsonès i Cardona i que va en augment. La directora de l’Agència de Desenvolupament Local, Glòria Domínguez, explica l’origen d’aquesta iniciativa:

Es tracta de fer arribar més fàcilment a la població propostes, productes i ofertes del petit comerç. Les cerques es poden fer per tipus d’establiment, localitat i aplicacions en línia. “Aparadors en línia” compta amb el suport de les UBIC de Solsona i Cardona, les associacions empresarials, el Gremi d’Hostaleria del Solsonès i l’Associació de Turisme de la Vall de Lord. Consta d’un nou web, un vídeo promocional i una campanya de difusió a diferents xarxes socials. Amb tot, la intenció de l’Agència és que aquesta plataforma tingui continuïtat més enllà del període de confinament.

   

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *