Lacetània Teatre amplia la seva oferta pel “Cap butaca buida” amb una obra per al públic infantil i familiar

Es tracta d’una festa del teatre que vol atraure més de 60.000 espectadors en un mateix dia, el proper dia 16, en 145 teatres d’arreu de Catalunya que oferiran fins a 176 espectacles diferents. A Solsona, al Tatrau Teatre, s’hi podran veure dues obres diferents.

A les 6 de la tarda es representarà “7 parells de peus”, una obra de la companyia Cos de Lletra per a infants a partir de 8 anys, joves i públic familiar. L’espectacle convida les persones de totes les edats a descobrir els drets dels nens i nenes i a exercir-los i, en acabar, es farà una assemblea sobre aquest tema. Les entrades costen 10 euros per al públic general i 8 per als menors d’edat i es poden comprar anticipadament a entradessolsones.com o bé una hora abans de l’espectacle a la taquilla del Tatrau.

L’altra proposta que Lacetània ja havia anunciat és “Cerca del mar”, de la mateixa companyia, Cos de Lletra. Es podrà veure a les 9 del vespre. Les entrades, al preu de 10 euros, ja es poden comprar a entradessolsones.com i una hora abans de la funció a la taquilla del Tatrau. També hi ha l’opció d’adquirir un abonament pels dos espectacles per 18 euros. Un 2% de la recaptació es destinarà a Pallassos sense fronteres.

“Cerca del mar” és una obra escrita i interpretada per Ruth Vilar i dirigida per Salva Artesero. És per al públic adult, en castellà, i dura poc més d’una hora. Aborda la violència extrema en el si de la família partint d’un cas real esdevingut a l’inici del segle 20. L’autora va trigar dos anys a localitzar i consultar totes les fonts documentals disponibles. La història encadena monòlegs que se centren en la cara humana i vulnerable dels personatges i deixa constància de les implicacions socials de la violència en el si de la família.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *