La taxa de reproducció del coronavirus a Solsona és inferior a 1 per primer cop aquest any

Concretament, se situa a 0,68, la qual cosa significa que l’epidèmia no creix. Tot i que aquesta setmana només s’han detectat 8 nous positius, una tercera part dels de la setmana anterior, l’índex del risc de rebrot continua elevat amb 245 punts al conjunt de la comarca, que s’enfilen fins a 313 en el cas de Solsona. Els positius s’han detectat a partir de 111 proves PCR i 24 tests ràpids. Pel que fa a la vacunació de les persones dependents, el Centre Sanitari n’ha administrat 258 dosis durant les dues primeres setmanes de vacunació a aquest col·lectiu.

En aquests moments no hi ha cap grup escolar confinat al Solsonès. Pel que fa als indicadors de les aigües residuals, a la depuradora hi ha una circulació mitjana del SARS-CoV-2, amb una tendència estable.

Malgrat que aquestes dades demostren que l’extensió del coronavirus al Solsonès va de baixa, davant de l’elevat risc de rebrot el Centre Sanitari i l’Ajuntament de Solsona demanen a la població que eviti una relaxació que pugui portar a un repunt de contagis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *