La Setmana Bio al Solsonès obsequia adults i infants

Les persones que durant aquesta setmana adquireixin productes als set establiments d’alimentació ecològica que participen a la campanya rebran un tiquet per al tast que tindrà lloc dissabte a la plaça Major en el marc de la Solsoterra. Es poden acumular un màxim de quatre tastets per persona. Les botigues que hi participen són Molsa Toleràncies, Fruits Taribó, Carnisseria l’Espetec, Xarcuteria Can Solvi, Cal Monegal, La Vinícola i Carnisseria Cal Molins.

D’altra banda, es repten els infants a descobrir personatges amagats als aparadors d’aquestes botigues i relacionar-los amb una butlleta. Un cop complimentada, cal portar-la dissabte entre 2/4 d’una i 2/4 de dues a la plaça Major i se’ls lliurarà un premi.

Aquestes propostes de la Setmana Bio en el marc de la Fira de la Terra del Solsonès estan finançades pel Consorci Leader per al Desenvolupament de la Catalunya Central, el Departament d’Acció Climàtica i el FEDER.

A banda de les iniciatives de la Solsoterra, aquesta setmana al Solsonès s’han organitzat fins a una dotzena de propostes de la Setmana Bio, la majoria, de caire escolar. Podeu consultar-ne la programació a setmanabio.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *