La Sala Polivalent es convertirà en un parc de Nadal per a la mainada solsonina

Obrirà del 23 al 31 de desembre, excepte els festius, i proposarà activitats per a la població de 0 a 14 anys. És una de les principals novetats de l’agenda nadalenca d’enguany. Aquest nou espai portarà per nom Il·lujoc i s’hi entrarà per 5 euros per infant, tot i que els establiments adherits a la UBIC repartiran vals de descompte a la clientela. Els acompanyants no hauran de pagar. Tallers, un espai de multiactivitat, inflables i una zona de ludoteca per als més petits es concentraran a la Sala Polivalent, on també hi haurà servei de bar a càrrec d’Amisol. Aquest any l’Ajuntament ha optat per una iniciativa diferent de la dels últims anys. Judit Gisbert és la regidora d’Educació i Cultura:

A banda de les activitats de cada dia, la vigília de Nadal a la tarda es farà cagar el tió i el dia 31 a les 12 del migdia, unes campanades infantils. Així mateix, el dissabte 28 es manté “Un dissabte amb els patges”, tot una jornada d’activitats també a la Sala Polivalent, en què la quitxalla pot lliurar la carta als patges reials i passar comptes amb els escribes que els acompanyen. En aquest cas, l’entrada al recinte serà gratuïta.

Per al parc de Nadal Il·lujoc s’ha contractat cinc monitors, una coordinadora i una altra persona que donarà suport en moments puntuals. Aquest personal serà complementat amb professionals de l’empresa Players. Il·lujoc enguany substitueix la pista de gel sintètic dels últims anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *