La sala polivalent acull aquesta setmana una doble jornada de vacunació antigripal i de la tercera dosi de la Covid

Serà demà de 3 de la tarda a 8 del vespre i divendres de 9 del matí a 7 de la tarda. Per acudir-hi, no cal demanar cita prèvia i només s’ha de portar la targeta sanitària o el DNI. Les persones majors de 70 anys que ho vulguin se’ls podrà administrar alhora la vacuna contra la grip i la tercera dosi contra la Covid, una a cada braç.

L’objectiu d’aquesta campanya antigripal és protegir les persones més vulnerables i disminuir al màxim la possible incidència del virus en els grups de risc. Es considera important que es vacunin els majors de 60 anys, persones amb alguna condició de salut prèvia considerada de risc o les que convisquin amb ella. També són cridats a la vacunació els infants entre els 6 mesos i els dos anys que van néixer prematurament, les dones embarassades o que faci menys de mig any que hagin donat a llum i els treballadors de centres sanitaris, sociosanitaris, farmàcies o residències i els que facin cures domiciliàries a persones de risc.

Pel que fa a la tercera dosi de la vacuna contra la Covid-19, que ja s’havia començat a administrar a residències i persones immunodeprimides, s’obre a la població general de més de 70 anys.

L’objectiu de la doble vacunació és protegir al màxim els col·lectius més vulnerables davant una possible coinfecció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *