La regidoria d’Esports reorganitza els horaris dels pavellons per la propera temporada “per fer-los més equitatius”

El titular de l’àrea, Joan Parcerisa, ha reconegut que els criteris de repartiment havien quedat obsolets i no s’ajustaven a les necessitats reals. És per això, que tenint en compte que hi ha dos pavellons i que hi ha noves entitats que en volen fer ús, s’han fixat uns barems d’assignació d’hores. Per a l’esport col·lectiu, cada entitat disposarà, com a mínim, de dos entrenaments d’una hora i quart dues vegades a la setmana. Pel que fa a l’esport individual, s’ha assignat una hora per patinador amb dues sessions setmanals i una ràtio de 8 persones alhora. Parcerisa ha subratllat que des de la regidoria d’Esports no s’està fixant com ha d’entrenar cada entitat, sinó que es distribueixen les hores que pertoquen a cada club i les entitats seran les que decidiran com les utilitzaran.

Des del grup de Junts, Núria Bonet reclama que es posin en valor les entitats esportives i que es tinguin en compte altres aspectes com el nombre d’esportistes o la categoria:

Per la seva banda, el regidor d’Esports, Joan Parcerisa, defensa la reformulació de criteris:

Parcerisa ha lamentat que es polititzi la gestió dels horaris dels pavellons i ha emplaçat el grup de Junts a fer propostes més enllà dels plens per optimitzar aquests equipaments esportius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *