La regidoria d’Educació celebra divendres una sessió informativa sobre els exàmens de Cambridge a Solsona

Es faran el 29 i el 30 de juny a l’escola Setelsis mentre que la prova de nivell prèvia, que és gratuïta, tindrà lloc el 10 d’abril a l’Escola Municipal de Música. La sessió informativa virtual d’aquest divendres a les 8 del vespre s’adreça a famílies, estudiants, centres educatius i acadèmies d’anglès. Cal inscriure-s’hi prèviament per correu electrònic a l’adreça cambridge@ajsolsona.cat per rebre l’enllaç d’accés. Hi intervindran Sara Malé i Maria Claret, responsables de dos centres d’idiomes solsonins, i Susan Pexton, en representació de Cambridge Lleida.

Per a la prova de nivell cal apuntar-se abans del 8 d’abril a través de les escoles i acadèmies o per correu electrònic a cambridge@ajsolsona.cat. El 29 de juny es faran les proves dels nivells KET, PET i First mentre que el dia 30 serà el torn dels Young Learners i Advanced. Més endavant s’informarà dels preus i els terminis de matriculació.

La regidoria d’Educació impulsa els exàmens d’anglès de Cambridge a Solsona per sisè any consecutiu amb l’objectiu de motivar infants, joves i adults en l’aprenentatge d’aquesta llengua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *