La regidoria de Cultura de Solsona fa una crida als artistes plàstics de la comarca que es vulguin sumar al circuit artístic Mira l’Art

Entre el 24 de novembre i mitjan gener, arriba la tercera edició d’aquesta proposta que instal·la obres d’artistes locals en aparadors i locals buits del nucli antic i la plaça del Camp. Com l’any passat, n’hi ha vint de disponibles. En cas que hi hagi més demanda, un jurat extern farà la selecció de les obres.

Els artistes que vulguin participar al Mira l’Art han d’enviar un text descriptiu i fotografies de l’obra abans de l’1 de novembre a l’adreça de correu electrònic cultura@ajsolsona.cat. Aquesta iniciativa està pensada per apropar l’art a la ciutadania i dinamitzar un dels principals eixos comercials de la ciutat pels volts de Nadal. Alhora, es converteix en una plataforma per donar a conèixer i promocionar els autors locals. De fet, l’any passat alguns participants van vendre l’obra exposada i van rebre encàrrecs. En cada aparador hi ha una fitxa descriptiva de l’obra, les dades de contacte de l’artista i la seva presentació, que es pot escoltar a través d’un codi QR que enregistren en aquesta emissora. Hi col·laboren els propietaris dels locals, que els cedeixen per al Mira l’Art.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *